Vædder

 

Du har energi, power og mod på det hele. Du vil derfor være at finde dér, hvor der sker noget hele tiden, måneden igennem. Dér, hvor energien og humøret er højt og champagnen flyder. Du vil sikkert gå til en masse fester og arrangementer, og det kniber ikke med at få tid til det hele – du har overskud, og det bobler i blodet. Derfor vil det være en god måned, hvad angår dine projekter, måske studier, og i særlig grad dine venner, dit job og hvad du ellers har kørende.

Midt i det hele spørger du måske dig selv, om der ikke er noget, du savner – Måske en kæreste? Eller hvis du har én, så får du måske ikke så meget tid til ham, og egentlig har du behov for det. Behov for at føle du ER noget, selvom du ikke hele tiden GØR noget. Desværre er du ikke helt tålmodig omkring det heller, du vil helst have der skal ske noget, og det kan gøre det vanskeligt for dig at få øje på dilemmaet, især midt på måneden.

I slutningen af marts lysner det hele dog, og du vil kunne slå benene væk under hvem som helst. Så scor enten din kæreste på ny og forkæl ham lidt, ellers se og find dig én at flette tæer med. Du har gode muligheder. Du skal nok nå det hele, for så fantastisk er du indrettet, kære Vædder.

 
 

Tyr

 

Du er åben overfor nye ting og har en sund nysgerrighed og interesse i det der sker omkring dig. Men du vil kun tingene, så længe du kan have dig selv med i dem, ellers siger du fra. Dog vil du få glæde af din åbne facon det meste af tiden, især først på måneden hvor en særlig overraskelse venter – måske endda fra én du ikke lige ventede det af! Den slags kan man jo heldigvis ikke få for meget af.

Midt på måneden kan du komme til at opleve, at du er lidt flakkende, og måske kræves der af dig, at du bliver lidt bedre til at være ét sted ad gangen. Det er svært at være to steder på én gang, og det gøres du opmærksom på – Enten af din kæreste hvis du har én, ellers af en anden meget vigtig person i dit liv. Husk, at det dog er helt op til dig, om du vil lytte til rådene. Du må til at tænke over, hvad der betyder noget for DIG.

Alt i alt er måneden god til at gøre status, vil du udleve dine drømme og svæve derudaf på en lyserød sky, ubekymret fra sted til sted, eller er der noget du særligt ønsker at have fokus på? Dine studier, dit job? Eller måske dine venner og kærester? Kun du kender svaret, og tag dig bare god tid, sådan har du det nemlig bedst, kære Tyr.

 
 

Tvilling

 

Du vil gerne opleve noget nyt, og trænger til sjove input og inspiration. Dine veninder vil her være det bedste at trække på, og I vil sikkert kunne få gjort en masse af de ting, som I længe har haft talt om, men bare ikke har haft tid til endnu. Det kunne sagtens være en kortere rejse eller weekendtur, men det kunne også være, I bare går i byen et andet sted, end I lige plejer – og for engangs skyld vælger en anden drink på kortet. Kort sagt, så er nysgerrighed på dagsordenen.

Når vi når længere ind på måneden, vil der måske igen være behov for veninderne, da kærligheden, enten en kæreste eller potentiel, ser ud til at drille lidt – I kan ikke rigtig blive enige om prioriteterne, mellem hvor meget I skal være sammen, og hvor meget I skal have lov til også at dyrke hver jeres. Der er nok at se til hos jer begge. Det hele skal måske skylles ned med endnu en drink, sammen med veninderne?

Mod slutningen af måneden, ser du helt anderledes på tingene. Noget i dit liv må bringes til ophør, for at få tid og plads til noget andet og bedre. Du er i en periode, hvor et par omvæltninger ikke kan udelukkes, men du skal nok komme til at trives med det, for hvis nogen kan klare det, er det dig kære Tvilling.

 
 

Løve

 

Kærligheden er på tapetet hos dig i denne måned. Der masser af tilbud og flirt i luften – Du er ikke så lidt heldig hvad dette angår, i denne måned. Spørgsmålet er, hvor vidt du egentlig har lyst. Med alle de tilbud, kan du måske få tanken, at det da godt kan vente lidt, med al den opmærksomhed du har lige nu. Det kræver i hvert fald at du lader paraderne falde, og ikke bliver for kostbar. Du skal turde åbne op for dig selv, og vise hvem du er, mystik og tiltrækning – gør ikke det hele alene.

Det ser dog ud til at du undervejs finder en balance, mellem hvor meget du vil give af dig selv, og hvor meget du vil holde igen og have styringen med tingene. Det er et spørgsmål om stolthed, og den kan du godt få lov til at have, selvom du viser hele dig. Men selvfølgelig har alting en grænse, og den skal du nok finde ud af at trække. Men begge dele gælder, hvis kærligheden skal blive til andet end bare tilbud, at du tør både at give og tage imod.

Af natur er du et meget givende menneske, også i denne måned, og du er en stærk person, men du er også bag alt dette lidt skrøbelig, når det er de helt store følelser vi taler om. Du er ikke en Drama Queen, du er bare ”ballets Dronning” for tiden, og det passer glimrende til din kongelige natur, så nyd det kære Løve.

 
 

Krebs

 

Du har masser af ambitioner for tiden, og det er med god grund, da du har gang i en masse godt. Derfor vil du i denne måned forsøge at handle på alle dine talenter og ønsker, måske på én gang. Det være sig på dit studie, dit job eller hvor du ellers forsøger at komme frem i tilværelsen. Men har du tid til det hele? Har du råd til det hele? Kan det hele nu lade sig gøre på én gang? Det er månedens gode spørgsmål.

Dagligdagen indeholder nemlig også kedelige rutiner og forpligtelser, som du ikke er så glad for midt i alt denne højtflyvende planlægning. Folk i din omgangskreds, dine veninder eller måske endda en kæreste, vil spørge til realiteterne. Om det hele ikke bare er dagdrømmerier? Men du får talt med folk der betyder noget for dig om dine planer og din fremtid, og midt på måneden ser det ud til, at du får et godt greb om hvad der kan lade sig gøre lige nu, og hvad der desværre må vente lidt.

Med andre ord er det en måned der er præget af dine store ønsker, som du er i din gode ret til at have, og så hverdagens trummerum. Det bliver en måned hvor du må indgå en del kompromisser, fordi du er betænksomt menneske der altid tænker på andre, før dig selv, men husk nu også dig selv kære Krebs, dine planer er også vigtige.

 
 

Jomfru

 

Du har behov for frihed i denne måned, det synes du er det bedste guld, som tingene er lige nu. Du befinder dig et par snerrende forpligtelser, du gerne vil rive dig fri af. Det er forståeligt, da du har haft travlt på det seneste, og måske har haft behov for en anelse ”alenetid”, hvor du bare kunne få lov til at pleje dig selv – Blot for en stund. Det kan især være du har haft svært ved dette, hvis du er i et parforhold. Hvis du er single, kan det være du har sagt ja til alt for mange ting, for at møde den rette – I hvert fald har du haft fart på.

Denne måned ser det endelig ud til, at farten kan aftage smule, så du kan have dig selv med i det hele. Balance er denne måneds nøgleord, fordi du så ofte går ned i mindste detalje med tingene, og derfor kan du være lidt hård ved dig selv, i stedet for at give dig selv lov til, at se lidt større på det hele – Se det store billede, fremfor at føle du ikke helt slår til, ved selv den mindst fejl du får lavet. Du kan ikke være på hjemmebane i alt, hvad der skal ske.

Du kan med fordel nyde forskelligheden i hverdagen, både i det du oplever, og i dem du er sammen med, veninder såvel som kæreste, hvis du har én. Giv dig selv lov til blot at være, fremfor at stræbe hele tiden. Du har en perfektionistisk natur, som vil drive dig vidt kære Jomfru, du skal bare huske, at du er god nok.

 
 

Vægt

 

Du er optimistisk, fri og løssluppen lige fra månedens begyndelse af. Dit humør er på sit højeste, og der er ikke meget, du ikke magter. Du har trang til at opleve en masse, og du har vældigt mange ideer at tage af. Du har dårligt fundet på et projekt, før det næste dukker op i dit hoved. Det er ikke originalitet du mangler, du er med på lidt af hvert og lader gerne livet overraske og overrumple dig.

Du har også lyst til at flirte, og det kribler i det hele taget lidt i maven – Enten fordi du lige har mødt én sød fyr, eller også fordi du er blevet forelsket i din kæreste på ny, eller også ser du dig bare godt omkring. Alle muligheder er tilstede, og det passer glimrende til dit humør. Du vil i det hele taget virke noget højstemt på folk, måneden igennem. Du har en god ”connection” med dem du møder.

Sidst på måneden kan du dog blive ”tvunget” til at vælge lidt, mellem alle valgmulighederne. Din enorme energi kan drive dig vidt, men også lidt drive dig en smule til vanvid. Det er ikke just din livret at skulle vælge kære Vægt, men du vil opleve, at fravælger du det ene, får du til gengæld det andet, fuldt ud.

 
 

Skorpion

 

Du er charmerende og har en intens udstråling i disse dage. Til gengæld er du ikke så let at overtale, du vil ikke lege med på legen og spille spillet, der spilles. Du vil helst have lov til at afvente tingenes gang, og denne underspillede facon, gør at du virker attraktiv. Når du endelige åbner munden, sparer du ikke på kraftudtrykkene, og visse mennesker vil måske føle du er lidt af en stor mundfuld – Både i arbejdslivet og privatlivet, på studie og blandt venner, men i kærlighedslivet giver det dig en fordel.

Når det kommer til kærligheden, vil du blive budt op til dans midt på måneden, eller måske bare en tur i biografen, det er ikke så vigtigt, men det vigtige er, at du tør. At du tør give dig hen, og give slip. Du kan godt have en tendens til at ville styre lidt, og til at ikke helt at tage tingene som de kommer. Men spørg dig selv, om det er så vigtigt hvilken film I tager ind og ser? Lad ham vælge den åndssvage actionfilm, så kan I altid slås om det skal være slik, popcorn og cola, eller bare kærlighed og kildevand for resten.

Sidst på måneden; travlhed med dagligdagsforpligtelser, og du kan indhente det eventuelt forsømte. Jeg håber du nød ”filmen” midt på måneden, så du har så mange kræfter, at filmen ikke knækker for dig sidst på måneden. Film er ikke i sort/hvid længere, og det er dit liv heller ikke kære Skorpion, det er højst farverigt.

 
 

Skytte

 

Du kommer nok til at forberede dig på en måned der er fyldt med overraskelser. Det er ellers normalt lige din kop the, da du er lidt af en eventyrer, men til at begynde med, kan det i denne måned gøre dig småirritabel. Det må ikke gå dig på, det går hurtigt over igen, og du vil være mere som du er vanligt, klar på det meste, med et åbent og optimistisk sind. Det gælder både på jobbet, studiet eller blandt dine veninder, som kender dig som en der altid er klar til at gå nye veje.

Er du åben overfor kærligheden, kan denne også vise dig nye veje i denne måned. Det kan man meget vel vise sig at være lykken, for hvis du vil, kan du ændre en masse i opfattelsen af dig selv, hvad enten du har en kæreste, gerne vil have én eller lige har mødt én. Du vil opleve sider af dig selv, du ellers ikke kender til. Det siger en del, da du i forvejen ellers en person der tager imod udfordringerne i livet, som noget der bare skal opleves. Du tager sjældent tingene for tungt.

Det kan selvfølgelig godt gøre dig lidt rundtosset, at komme igennem alt dette, men oven på det hele, vil du være mere i kontakt med hvem du er, og hvad du gerne vil – Både alene såvel som sammen med andre. Lad ikke dine ellers så glimrende idealer, stå i vejen for den virkelighed der byder sig, kære Skytte. Lykke til.

 
 

Stenbuk

 

Du har ganske givet behov for at være lidt alene i disse dage. Men folk omkring dig, vil kræve din opmærksomhed og tilstedeværelse. Det kan være på jobbet, på studiet såvel som blandt dine veninder eller eventuelt kæreste, hvis du har en sådan. Det er helt forståeligt du har behov for at tænke lidt over det hele, da der er sket meget på det seneste. Du tænker lidt over, hvad du skal lægge mest vægt på, af alt det der er sket – Du er generelt meget pligtopfyldende og påtager dig mange opgaver og holder hvad du lover.

Undervejs i processen kommer du nok til at give dig en smule, hvis det ikke skal give for store konflikter. Folk bliver altid urolige, når de ikke lige kan kende én igen, og det er usædvanligt at du kræver så meget tid til dig selv, fremfor bare at gøre som du plejer. Men af og til skal plejer skiftes ud med, hvad man hellere vil – Husk, at det er du i din gode ret til, at tænke lidt over. Giv dig selv alt den tid du behøver, du trives nemlig ikke under pres, da fornuften er din store force.

Sidst på måneden vil du opleve en større trang til at være sammen med andre igen, og vil dér bliver mindet om det gode ved at være sammen med andre. Du har fået et større overskud, og kan som vanligt udgøre rygraden, dér hvor du trives bedst, som primus motor blandt dem du kender, kære Stenbuk.

 
 

Vandbærer

 

Du har lyst til at tage til en masse fester med en masse mennesker lige fra månedens begyndelse. Eller også har du lyst til at tage ud og være blandt andre mennesker på anden vis. Du kræver fart over feltet fra morgen til aften, og det kan knibe for andre at følge med i dit hæsblæsende tempo. Du kan overkomme det mest utrolige, og vil helst være sammen med andre med samme fremstød og energi, som du selv kommer med. Gerne folk der taler livligt og meget, og gerne i en let tone med interessante pointer.

Din kæreste, eller andre fra dit nære miljø, kan undervejs finde på at spørge om du har glemt dem. Du er mest til nye bekendtskaber for tiden, da der sikkert er en masse der udvikler sig, i forhold til dit job, dit studium eller andre projekter. Du har mange jern i ilden, og skal have styr på alle aftalerne – Så måske har du glemt dem, du har tæt på? Dem hvor I ikke nødvendigvis deler et projekt eller en lyst, men måske ”bare” har været veninder for livet, eller én som du ”bare” er kæreste med? Det kan være du får et nyt syn herpå.

I månedens sidste dage ser det i hvert fald ud som om, at du kommer tættere på en hel speciel person i dit liv, og det skal du give plads til, at det kan ske. Giv dig selv og vedkommende lov, for selvom du har det bedst med mentale projekter, kære Vandmand, må du af til også konfronteres det følelsesmæssige, det vil gøre dig godt.

 
 

Fisk

 

Du går og tænker på kærligheden i disse dage, da den ikke er alt for let at blive klog på for tiden. Til at begynde med, kræver du svar, hvad enten du er i et fast parforhold, lige har mødt én eller noget helt tredje – måske dater du én? Det kan gøre dig småirritabel at du ikke sådan lige uden videre kan få svar, og må nøjes at se hvordan tingene udvikler sig – Det kan gøre det svært, da du er lidt af en drømmer, der gerne vil forestille dig hvordan det hele bliver, og hvordan det kommer til at udforme sig. Du vil se det hele for dig.

Allerede midt på måneden begynder der dog at tegne sig et billede af hele situationen. Det kan godt give visse uoverensstemmelser, for alle de nye muligheder den nye situation giver, gælder måske ikke både dig og din kæreste. Du vil gå ikke så få fremtidsperspektiver i møde, da du i den kommende tid vil få handlet på dine ønsker, privat med din kæreste og dine veninder, og mere professionelt blandt medstuderende eller kolleger, eller hvilke andre aktiviteter du måtte være involveret i, fx i din fritid.

Alt i alt en måned hvor du kan få meget igennem på egne præmisser, men hvor kompromisser nok heller ikke helt kan udelukkes, da du selvfølgelig har dine personlige behov, men omvendt kræver dine omgivelser også deres behov tilgodeset. Dette vil du kunne rumme og mønstre kære Fisk, idet at du hjerte- og husrum.