BOOKING 

Book mig gerne til den næste store begivenhed i DIT liv – bryllup, barnedåb såvel som til øvrige festlige lejligheder. Jeg har en bred baggrund som sanger, hvor jeg debuterede som 22-årig som skuespiller i Studendeterrevyen 2007 – og året efter 2008, hvor jeg var så heldig at optræde for H.K.H Kronprinsesse Mary. Sidenhen blev jeg instruktør samme sted i 2o12, for at instruere jubilæumsrevy. Herefter har jeg arbejdet selvstændigt som sanger & konferencier, sammen med min faste pianist Kim Preuthun, som jeg mødte i Studenterrevyen, hvor jeg nu er formand.  Kim og jeg har været forbi DR Seniorklubben, Revymuseet, OK-klubben og en masse plejehjem samt private arrangementer – Skal vi underholde til DIN næste store begivenhed? Du kender mig måske i forvejen fra Dansktop Talent på DK4 – hvor jeg medvirkede i finalen til Dansktop Prisen 2016 i Boxen i Herning. Senest har jeg medvirket til “Sommersang i Mariehaven” som du måske også kender fra tv. Kim og jeg underholder enten som duo, eller som fuldt revymandskab med massere af velkendte filmhits, revyperler, operette samt evergreens.  Skriv direkte til:  sanger@benjaminlundberg.dk –  I Sommr kunne vi opleves til Sommerlyst Revy – Danmarks nye revy på Sommerlyst Jagtkro til august – med Susanne Elmark som Special Guest Star.  Til sommer gentager vi succesen, Kim Preuthun, Martin Ahlehuus og jeg, i selskab med Kirsten Siggaard.

Glæder mig til at høre fra netop DIG – Vi ses!  

 

“Sidste Dans” – Dansktoppens nr 9 – lige nu. Hør med lørdag og stem.Skrevet af Lecia.

Se mere på www.LECIA.dk

“Falder Regn” – Skrevet af Lecia – se mere på www.LECIA.dk

“Hvor går vejen hen” Min gennembrudssang i DK4 – Dansktop Talent-konkurrence (www.dk4.dk)                                                                                             DK4 allstars & Kim Preuthun. Produceret af Søren Bundgaard (www.sbstudio.com – eller dlj.dk)

Min duet med Elsborg/Maribo til fordel for Julemærkefonden. Vi donerede 26.000 til Fjormark.

Til jul kommer vi med en ny duet. Glæd dig! :-) Se mere på www.elsborgmaribo.dk

Sidste Digt – Sang på Dansktoppen, fra Sommerlyst Revyen 2017, Tekst Lars Kanit, Musik Fini Høstrup.

 

Endnu en duet med Elsborg/Maribo – til deres juleplade – Jul Igen- Koppången