BOOKING 

Book mig gerne til den næste store begivenhed i DIT liv – bryllup, barnedåb såvel som til øvrige festlige lejligheder. Jeg har en bred baggrund som sanger, hvor jeg debuterede som 22-årig som skuespiller i Studendeterrevyen 2007 – og året efter 2008, hvor jeg var så heldig at optræde for H.K.H Kronprinsesse Mary. Sidenhen blev jeg instruktør samme sted i 2o12, for at instruere jubilæumsrevy. Herefter har jeg arbejdet selvstændigt som sanger & konferencier, sammen med min faste pianist Kim Preuthun, som jeg mødte i Studenterrevyen.  Herfra gik turen videre til DR Seniorklubben, Revymuseet, OK-klubben og en masse plejehjem samt private arrangementer – Skal vi underholde til DIN næste store begivenhed? Du kender mig måske i forvejen fra Dansktop Talent på DK4 – hvor jeg medvirkede i finalen til Dansktop Prisen 2016 i Boxen i Herning. Senest har jeg medvirket til “Sommersang i Mariehaven” som du måske også kender fra tv. Kim og jeg underholder enten som duo, eller som fuldt revymandskab med massere af velkendte filmhits, revyperler, operette samt evergreens. Læs mere herom på www.showsmedpep.dk – Eller skriv direkte til:  sanger@benjaminlundberg.dk –  Eller oplev os til Sommerlyst Revy – Danmarks nye revy på Sommerlyst Jagtkro til august – med Susanne Elmark som Special Guest Star.  Bestilling; ticketmaster.dk

Glæder mig til at høre fra netop DIG – Vi ses!  

 

“Sidste Dans” – Dansktoppens nr 9 – lige nu. Hør med lørdag og stem.Skrevet af Lecia.

Se mere på www.LECIA.dk

“Falder Regn” – Skrevet af Lecia – se mere på www.LECIA.dk

“Hvor går vejen hen” Min gennembrudssang i DK4 – Dansktop Talent-konkurrence (www.dk4.dk)                                                                                             DK4 allstars & Kim Preuthun. Produceret af Søren Bundgaard (www.sbstudio.com – eller dlj.dk)

Min duet med Elsborg/Maribo til fordel for Julemærkefonden. Vi donerede 26.000 til Fjormark.

Til jul kommer vi med en ny duet. Glæd dig! :-) Se mere på www.elsborgmaribo.dk